Office 365

en professionel kontorløsning til din virksomhed..

FULD KONTROL MED OFFICE 365?

Office 365 er en af de absolut bedste og mest komplette kontorløsninger på markedet. I samarbejde med vores Microsoft partner tilbyder vi nu Office 365 til små og mellemstore virksomheder. Office 365 er en samlet betegnelse for Microsofts abonnementsplaner, der omfatter adgang til online-versioner af de fleste Office-programmer plus andre produktivitetstjenester, som aktiveres via internettet (Cloud-tjenester), såsom Skype for Business og Exchange Online hostet e-mail og yderligere onlinelager med OneDrive for Business.

ALTID OPDATERET MED OFFICE 365

Vælg en plan der passer dig bedst og sikrer du altid er opdateret. Fx. får du med Office 365 Business eller Business Premium de nyeste versioner af Office pakken på op til 5 Pc’er eller Mac’s, på 5 tablets samt 5 smartphones. Office pakken indeholder selvfølgelig alle de velkendte programmer, som du ikke kan undvære i din arbejdsgang: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher samt Access.
Alle brugere af Office 365 Business får samtidig hele 1 TB OneDrive lagerplads i skyen, og der er også Skype inkluderet. Du får 60 minutters Skype-tid pr. bruger pr. md. på op til 5 enheder, så I altid har mulighed for at holde kontakten.

ALDRIG MERE BUNDET TIL DIN PC

Med Office 365 har du altid adgang til dine vigtigste værktøjer. Du kan starte et oplæg på din desktop, skrive videre på din tablet derhjemme og rette de sidste detaljer på telefonen. Ligegyldigt hvor du er nået til, gemmer Office 365 automatisk dine filer, og du kan altid fortsætte dit arbejde på en anden enhed.
Med 1 TB OneDrive i skyen har du altid adgang til opdaterede versioner af dine filer og det er hurtigt og nemt at dele indhold med dine kollegaer eller andre, selvom du er på farten.

 

  • Mail og kalender

  • Online møder

  • Fildeling

  • Office Programmer

Office 365 planer

Vores Microsoft Office 365 kombinerer de mest pålidelige kommunikations- og samarbejdsprodukter, med den nyeste version af Microsoft Office Professional Plus-pakke til computeren. Er I flere med forskellige behov, kan du sammensætte en unik pakke bestående af forskellige planer og du kan selvfølgelig let skifte pakke undervejs, hvis dit behov skulle ændre sig. 

Vi tilbyder naturligvis også Office 365 Entreprise planer til den mere krævende virksomhed.
Kontakt os for mere info

Alle priser er ekskl. moms
*supporten indeholder hjælp til basale funktioner som fx. opsætning af Office 365 på enheder.

LAD OS HJÆLPE DIG IGANG

Kontakt os og lad os lave den helt rigtige Office 365 løsning til din virksomhed eller organisation. Alle Office 365-planer købes på abonnementsbasis, du får en månedlig eller årlig Microsoft Office 365 pris på en alt-i-én kontorløsning.