Google søgemaskine nyhed

Vigtigt ændring hos Google

Meldingen er klar fra Google -Din side skal være mobilvenlig.
Derfor ændrer de d. 21 april 2015 deres søgemaskine algoritheme så den nu prioterer sider der er mobilvenlige (responsive) højere i søgeresultaterne på mobile søgninger. og nedprioterer eller fjerner helt de hjemmesider, der ikke er opfylder kravene for et mobilvenligt design.
Du risikerer derfor at miste en stor andel af dine besøgende hvis din side ikke opfylder Google’s nye kriterier og det er derfor meget vigtigt for dig, at du ved om din side er mobilvenlig.

Test om din side er mobilvenlig (responsiv) her: TEST DIN SIDE

Du tænker måske på om det nu også er nødvendigt for dig.
Det er naturligvis helt din egen beslutning, men for at vejlede dig og for at fastslå vigtigheden af at være repræsenteret på mobilen kan vi med Danmarks Statistik i ryggen, nævne at i 2013 gik 63% af alle 16-74 årige på nettet via deres mobil (se link til hele statistikken nederst i artiklen)

Vi har fulgt udviklingen

Hos ahaMedia Solutions gør vi det bedste for at følge udviklingen indenfor nye tiltag når det drejer sig om webdesign og derfor har vi i de seneste år haft stor fokus på at sælge mobilvenlige designs til vore kunder. De fleste af vore kunder er dermed klar til Google’s nye strategi.

Er du klar eller skal vi hjælpe dig?

Er din side ikke mobilvenlig skal du gøre noget ved det.
Vi kan hjælpe dig med en ny hjemmeside som opfylder Google’s kriterier for mobile designs, så du ikke mister din placering i de mobile søgninger.

Kontakt os, vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

Kilde: Læs mere om IT-anvendelse fra Danmarks statistik i udgivelsen –IT-anvendelse i befolkningen 2013 .